Status på inskickade avtal för de nya områdena

Idag fick jag reda på att 25 avtal är mottagna på kommunen. Det motsvarar 12%. Jag vet att en del avtal är på gång så jag hoppas att andelen ökar kraftigt de närmaste dagarna.

Vi behöver komma upp till 60% för att kommunen ska börja göra en projektering av området. Projekteringen kommer att ingå i bidragsansökan till Länsstyrelsen. Om det är många som söker bidrag så kommer prioriteringen att vara delvis baserad på hur stor andel som vill vara med. Det är därför viktigt att vi får en hög andel som skriver på.

3 svar på ”Status på inskickade avtal för de nya områdena

  1. Hej! Vet ni om man någonstans kan se vilka som har skickat in avtalen? Jag pratade med en Susanna på kommunen i veckan för att höra om vårt avtal kommit in (vi hade glömt att märka med bredband och kundnummer). Hon hänvisade mig till hemsidan fibertillalla.se men när jag söker där får jag ingen träff alls på något av husen i Skärkind, hur jag än söker. Har mejlat supporten på fibertillalla.se men inte fått något svar…
    Mvh – Sofia

      • Hej! Vi glömde också märka brevet bredband på kuvertet. Kommer det med iallafall fall? Med vänlig hälsning, Sven-Erik Larsson skärkind Karlberg

Kommentarer inaktiverade.