Personliga tankar efter mötet i tisdags

När jag gick hem från mötet i tisdags så kände jag mig ledsen. Jag trodde att mötet skulle ses som något positivt. Jag kände på mötet att det fanns en negativ ton i frågorna som inte kändes bra.

Jag har lagt ner åtskilliga timmar av min fritid. Ni kan på denna blogg se att jag bloggat om bredband i Skärkind sedan hösten 2011. Jag har varit mycket frustrerad när det kommit olika bud om när vi kan få bredband i vår by. Att ge upp har inte varit min grej så jag har fortsatt att engagera mig.

Jag vet att kommunen varit positiv till bredband i Skärkind sedan länge. De som jobbar på Norrköping bredband kan dock inte styra över beslut i EU eller på Jordbruksverket eller på Länsstyrelsen. Dessa instanser har alla varit involverade i medfinansieringen av bredband i Skärkind. Att Norrköpings kommun behöver medfinansiering för att vi inte ska behöva betala hela notan själva tycker inte jag är konstigt. Eller? Ni kan själva läsa på bloggen hur turerna har gått genom åren.

Norrköpings kommun hjälper dessutom oss på landsbygden med att sköta det ekonomiska. Vi har inte varit tvungna att skapa en ekonomisk förening som ska ta in anbud hos grävmaskinister eller fiberblåsare. Detta har Norrköping Bredband gjort åt oss.

Att lägga mängder av timmar av min fritid på att engagera sig för byn känns inte kul när jag får höra hur negativt flera av er uttrycker sig. Att sitta och klaga över det ena eller det andra som inte är gjort men inte själv engagerar sig i förstår jag mig inte på.

2 svar på ”Personliga tankar efter mötet i tisdags

  1. Hej.
    Låt inte dom negativa tankarna ta över, Du har gjort ett bra jobb!

    Mvh.
    Thomas

  2. Du gör ett jättebra jobb, folk blev bara frustrerade då de trodde de skulle få klara snabba svar, själv blev jag tvungen att gå hem då sonen var sjuk och kunde inte vänta till slutet.
    Med vänlig hälsning, Magnus

Kommentarer är stängda.