Förseningar att vänta…

När vi hade kommunen på besök i våras så var vi i Skärkind prioriterade för stamnätsutbyggnad. Nyligen fick jag reda på att vi halkat ner i den prioriteringen. Enligt planen som finns just nu så är Skärkind inlagd i plan för stamnätsutbyggnad 2014. Det känns inte riktigt kul tycker jag. Planen finns att se på denna länken: Presentation Bredband 121120.

Jag hoppas inte det är helt kört att det ska hända något under 2013 men det ser mörkt ut just nu.

1 svar på ”Förseningar att vänta…

  1. Trist, som jag tolkar det så kan det i värsta fall vara 2,5 år kvar om man räknar med att de inte blåser fiber under vinterhalvåret( som Gistad råkade ut för.

    Lite konstigt att vi halkar ner när det ändå är så många som är intresserade. Detta vet ju även kommunen eftersom det står i presentationen. Jag såg inget om byalag i Norsholm, kan det vara en orsak att man prioriterar ner stamnätet i väntan på intresse längs hela sträckningen?

    Man får väl hoppas att det händer något under 2013.

Kommentarer inaktiverade.