Vad händer nu?

Det var ett tag sedan det kom någon information. Ledsen för det. Här är senaste uppdateringen.

Denna veckan har vi ett inbokat möte med kommunen och förhoppningsvis projektören som ska rita grävkarta för Mitt-området..

Mitt-området

På mötet hoppas vi få reda på när projekteringen kan tänkas vara klar och när då grävskoporna kan börja gräva. Det grävs ju en del i Norsholm och enligt de uppgifter jag har så är det för att få till den teknikbod som vi alla kommer att vara kopplade till.

De andra områdena

Som berättades på mötet före sommaren så är vi just nu mellan två EU-program vilken gör att regler för bidrag från EU och staten inte är bestämde för den kommande perioden. Det har kommit ut lite information på Jordbruksverket. Det är dock inte tillräckligt för att det ska gå att söka bidrag där än. Kommunen är väl medveten om informationen men Karin och bredbandsutskottet på kommunen har varit upptagna med valet den senaste tiden.

Efter mötet hoppas jag kunna skicka ut mer information.

Nytt möte längre fram i höst

Längre fram i höst planerar vi att hålla ännu ett informationsmötet där vi bland annat tänkte prata om hur var och en ska tänka för att kunna välja operatör. Datum är inte bestämt för detta möte.